یه روز مونده به کرکسیون معماری و هیچ کاری نکردی مغزمت قفله ولی اگه ما رو پیگیری کنی قفل ذهنت باز میشه در بسیاری از مواقع شما دانشجوی معماری یا معمار حرفه ای عزیز در طراحی فضای درمانی با چالشهایی مواجه میشدی یا میشی میدونی چرااا برای اینکه الگوی مناسبی جهت طراحی معماری ندارید… به همین سادگی به همین خوشمزگی ..اینجا یه پروژه طراحی بیمارستان ناب و دسته اول واسطون گذاشتیم تا الگوی مناسبی واسه کرکسیونهای معماریتون طرحاتون و یا کپ زدن هاتون باشه
مطالب مرتبط با موضوع
- مطالعات معماری بیمارستان به همراه برنامه ریزی فیزیکی و استانداردهای فضایی و تحلیل جدیدترین نمونه موردی خارجی طراحی مراکز درمانی
- جدول برنامه ریزی فیزیکی طراحی معماری فضاهای درمانگاهی و بیمارستانی
خخخخخخ من که میدونم نمیری از این کار الگو برداری کنی یا الهام بخش باشه واسط میری عینشو بر میداری کپ میزنی میزاری جلو استادت ولی من میمیرم واسه اون روزی که تو این پروژه ها رو ببینی و خودت چیزی بهتر از اون خلق کنی .گفتم یکم باهاتون شوخی کنم ولی جدی جدی معمارای بزرگ هم منبعی واسه الهام بخشی دارن. توی این پروژه فرم و عملکرد بیمارستان به خوبی تعریف شده پس الان منبع لازم جهت خلق اثر فاخر معماری رو داری.
یکی از اهداف این شکل از طراحی معماری بیمارستان بکارگیری حداکثری سطوح جهت بهره برداری از تابش آفتاب میباشد تا ساختمان را به بالا ترین راندمان ممکن برساند . سایراهداف دیگر در طراحی این پروژه بحث عملکردهاست . ایده اصلی این پروژه پیوند بین مدرنیسم و گذشته است.
گرمایش و تهویه مطبوع دو عنصر مهم در طراحی فضاهای درمانی
در رابطه با عملکردهای بیمارستان هیچ قانون ثابت را نمی توان به عنوان محک برای ارزیابی یک سیستم خوب گرماشی با روشنایی بکار گرفت ولی روشهائی که شرح داده شده تعیین کننده مشخصات مربوط به بیمارستان خواهد یود . می توان گفت که روال حرکت در تمام سیستمها به طرف اتوماتیک کردن کنترل بوده است . خدمات قابل ملاحظه در روشنایی ابرسانی و تهویه سرمایش وسیع و به طور کلی لوکس گرائی بیشتری در محیط اتمسفریک بیش از آنچه قبلاً مرسوم بوده است .
تهویه مکانیکی
در صورتی که که تهویه طبیعی بریا تعویض هوای اتاق های بستری کافی نباشد توصیه می شود با کمک سیستم های تهویه مکانیکی این فضاها تهویه شود . در صورتیکه اتاق های بستری بیمار بصورت مکانیکی تهویه شود توصیه می شود از فیلتر های ضد باکتری استفاده شود تا هوای اتاق در حد معینی تصفیه و پاکیزه شود .
مواردی که موجب ایجاد محیط مناسب برای بیماران می شود و باید در طراحی معماری لحاظ گردد
- نور طبیعی منظره و تهویه طبیعی
- نور مصنوعی
- دما رطوبت و تهویه
- ایمنی
- صدای مطلوب و نا مطلوب
- تسهیلات آسایش و ایمنی بیماران
- رنگ و فضای معماری
- امکانت مناسب برای معلولان
- حمام ها و سرویس های بهداشتی
- نور طبیعی منظره و تهویه طبیعی
4 دیدگاه. ارسال دیدگاه
در مورد کرکسیون پلان معماری هم لطفا مطلب بزارید
در مورد کرکسیون پلان معماری حتما مطلب اضاف میکنیم
پروژه معماری خوبیه
سپاس.معماری یا کیفیتی داره پروژه