در مارس سال ۱۹۹۳ خاکبرداری محل احداث برج های پتروناس در حدود ۳۰ متری عمق زمین آغاز شد. هر شب ۵۰۰ کامیون، خاک های پی ساختمان را بارگیری می کرد. بتن ریزی در محل احداث برج ها که از آن به عنوان بزرگترین و طولانی ترین فرایند بتن ریزی در تاریخ مالزی یاد می شود با ریختن ۱۳۲۰۰ متر مربع بتن مسلح طی مدت زمان ۵۴ ساعت صورت گرفت. این برج های دوقلو دارای ۸۸ طبقه و ۷۸ آسانسور است و تا قبل از سال ۲۰۰۴ بلندترین سازه ساخت بشر در دنیا به شمار می رفت.
برای دریافت لینک دانلود رایگان تحلیل معماری برج های پتروناس مالزی اینجا را کلیک کنید.
سرفصل و عناوین پروژه
- تاریخچه ساختمانهای بلند مرتبه
- معرفی ساختمان بلند
- ادوار تاریخی مفهوم برج در جهان
- طراحی سازه ای
- نکات مربوط به طرح معماری
- معرفی معمار برج پتروناس مالزی
مطالب مرتبط با موضوع
- پاورپوینت جدیدترین تحلیل نمونه موردی خارجی هتل سونگجیانگ
- پروژه درس انسان طبیعت معماری با موضوع رابطه ارگونومی خفاش و معماری
- پاورپوینت تاثیر رنگ در طراحی معماری
- معرفی معماری اکوتک
معماری برج های پتروناس
بارگذاری در سازه های بلند به دلیل طبقات زیاد، افزایش اثرات باد و اهمیتِ بیشترِ اثرات دینامیکی با سازه های کوتاه متفاوت است. مجموع بارهای قائم طبقات، نیروهای بسیار زیادی را بر ستونها اعمال میکند. بار باد بر سازه بلند نه تنها بر سطح بزرگتری نسبت به سازه کوتاه اثر میکند
پلان برج های پتروناس
بلکه در ارتفاع با شدت بیشتر و بازوی لنگر بزرگتری بر سازه تاثیر میگذارد. بار باد در طراحی سازه های کوتاه عامل تعیین کننده ای نیست ولی در سازه های بلند میتواند در طراحی و فرم سازه نقش بسیار مهم و اساسی داشته باشد. در حالتهای خاصی که سازه بسیار لاغر و انعطاف پذیر است، علاوه بر نیروهای داخلی، حرکاتِ سازه نیز باید در تعیین اثرات باد محاسبه گردند.
درباره برج های پتروناس
در مناطقِ زلزله خیز ممکن است نیروهای ناشی از حرکات زمین از بارهای ناشی از باد بسیار بیشتر شوند و در نتیجه بارهای زلزله تعیین کننده فرم، طرح و هزینه سازه خواهند شد. از نظر رفتارِ داخلی سازه پاسخِ دینامیکیِ ساختمان نقش مهمیِ در نحوه اثر و کمیِت بارهایِ موثر بر سازه خواهد داشت
طراحی آسمانخراش
از نقطه نظر مهندسی هنگامی میتوان سازه را بلند نامید که ارتفاع آن باعث شود که نیروهای جانبی ناشی از باد و زلزله بر طرّاحی آن تاثیر قابل توجهی گذارند.