

پیدایش هرآبادی با توجه به نکات قوت هریک از عوامل طبیعی اجتماعی وفرهنگی شکل می گیرد روستای دریکنده نیز از این امر مستثنی نبوده است این روستا به لحاظ وجود زمینهای حاصلخیز و جلکه ای جمعیت در این نقطه متمرکز شده و ایجاد یک محل برای سکونت و در انتها تبدیل به یک روستا شده است. وجود رودخانه پت رود از شمال و ۲ رود کوچک باعث تجمع افراد دراین منطقه شده است .
مطالب مرتبط با این موضوع
سرفصل و عناوین پاورپوینت روستای دریکنده در شمال در ۷۰ صفحه قابل ویرایش
- حدود اربعه
- شهرستان بابل
- دهستان فیضیه
- بررسی نام و پیشینه روستا
- بررسی تحولات جمعیتی روستا درسالهای مختلف
- سرشماری محاسبه نرخ مهاجرت روستای دریکنده
- علت تشکیل روستا دراین مکان
- منابع آب
- شیب عمومی روستا
- نرخ اشتغال و جمعیت فعال
- شیوه ساخت و معماری
- بررسی منابع عمده معیشت و اشتغال در روستا
- پیش بینی عملکرد اقتصادی روستا تا سال افق طرح
- آستانه های توسعه و خدمات مناسب
- استانداردها و ضوابط خدمات رسانی
- بررسی های کالبدی
- شناخت مراحل گسترش کالبدی روستا جهت گسترش فعلی آن
- تحلیل ویژگی های کالبدی
- اماکن تفریحی وتوریستی
- اماکن مذهبی
- نیازهای عمومی روستا
- معرفی واولویت بندی پروژه های عمرانی مورد نیاز روستا
- برنامه های منسجم پشنهادی
درس روستا رشته معماری
برطبق اطلاعات میدانی از کل جمعیت شاغل این روستا۲۲نفر(۲/۱۹درصد) در بخش کشاورزی اشتغال دارند۳ نفر از این کشاورزان علاوه بر کشاورزی دامداری هم دارند . اقتصاد روستا بر محور کشاورزی و باغداری استوار است و از نظر اقتصادی،اهالی متکی بر اقتصاد کشاورزی و باغداری تجاری وابسته به بازار شهری خاصه شهر بابل هستند.
درس روستا ۲ معماری
در سال ۱۳۸۶ جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر روستا که طبق تعریف جمعیت فعال نامیده می شوند ، برابر۱۱۴ نفر بوده است . از این تعداد برابر۹۷ نفر شاغل بوده اند . طبق اطلاعات میدانی مشاور از کل جمعیت شاغل این روستا،۲۲نفر در بخش کشاورزی اشتغال دارند و ۲۲ نفر از این کشاورزان علاوه بر کشاورزی، باغبانی هم دارند که این حاکی از محور بودن کشاورزی در اقتصاد روستا است.
پاورپوینت درس روستا
مطالعات نمونه ای نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق روستاهای کشور از منابع آب های زیر زمینی بهره برداری می نماید که به ترتیب چاه و قنات و چشمه قابل ذکرند .
بیش از ۸۰ درصد از روستا های که دارای آب آشامیدنی هستند ، شبکه آب لوله کشی تا درون منازل امتداد می یابد و کنتور نیز بدانها واگذار می گردد. در این روستا تامین آب ابتدا از شهر تهیه و در منبع آب در منازل نگهداری و استفاده می شود.