

نمای ساختمان ها به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده سیما و منظر شهر، دارای نمادها و نشانه های تعیین کننده هویتی است که از عواملی همچون اقلیم، فرهنگ و اقتصاد تأثیر میپذیرد. در سالهای اخیر برای مقبولیت هویت طراحی بدنههای شهری اقدامات متعددی صورت گرفته که از نتایج آنها قبول سهم مشترک حوزه عمومی و خصوصی بر شکل گیری نماهای شهری بر مبنای ذائقه بصری عمومی مخاطبان است، امروزه دست کم در کشورهای توسعه یافته ضرورت حضور و مداخله شهروندان در شکل بخشیدن به عوامل اثرگذار شهری به رسمیت شناخته شده است
این پروژه شامل موارد زیر میباشد
فایل اتوکد انواع نماهای سبک کلاسیک(یونانی ،رومی،روسی ،لاتین)
اندازه گذاری برخی از نماهای موجود
ارائه برش مربوط به برخی ازنماها
طراحی دیوارهای خارجی به سبک کلاسیک
طراحی چند نمونه از دربهای فلزی کلاسیک
بیش از ۴۰ تصویر سه بعدی از انواع مختلف
به باور برخی صاحب نظران در زمینه طراحی شهری دخیل کردن جامعه و شهروندان در مدیریت شهری موجب تکامل شهروندان و جامعه شده و به آگاه سازی و توامندسازی آنان در زمینه حقوق محیطی شان و چگونگی پیگیری و تأمین آن کمک میکند. در اواخر دهه ۸۰ هجری شمسی شاهد به وجود آمدن سبکی در صنعت ساختمان سازی ایران بودهایم که در مجامع علمی تحت عنوان سبک کلاسیک شناخته میشود؛که نمود این سبک بیشتر در سیمای شهری بالاخص نمای ساختمانهای مسکونی-تجاری ظهور پیدا کرده است.
طراحی نماهای سبک رومی و یونانی
روند رو به افزایش این سبک در ابتدای دهه ۹۰ هجری شمسی که در اذهان عمومی تحت عنوان سبک رومی یا یونانی از آن یاد میشود که اغلب با سبک ساختمان سازی دوران هلنیسیم برابری ظاهری دارد؛ نشان از مقبولیت آن برای قشر سرمایه گذار چه در مرحله طراحی و ساخت و چه به عنوان بهره بردار و مصرف کننده نهایی دارد.
بدون شک یکی از حوزههای اثرگذار در پیدایش مفهومی جدید در هر جامعهای جوامع علمی است. عملکرد بسترسازان فکری جامعه نقش بسزایی در اذهان عمومی مخاطبین جامعه خواهد گذاشت. در این میان عملکرد جامعه معماری بعنوان کل و نقش معمار بعنوان جزیی از این کلیت در پیدایش نماهای سبک نئوکلاسیک را از جهات مختلفی باید مورد بررسی قرار داد.
شاید بتوان اینگونه عنوان نمود که نوعی واگرایی در تفکر امروزی جامعه معماران موج میزنند که فارق از بحث در مورد علل آن نوعی عدم یکپارچگی تفکر در کلیات نسبت به مقوله معماری در اذهان معماران بوجود آمده است که این افتراق معنایی در خلق آثار معماری از جمله پیدایش سبک کلاسیک تاثیرگذار بوده است.
لیکن با توجه به گسترش هر چه بیشتر این سبک از نما جدا از اختلاف نظر بین محافل مختلف مبنی بر ضرورت وجودی این سبک از نما در معماری ایران، با توجه به استقبال عمومی مخاطبان عام معماری از این سبک به معرفی انواع این سبک در قالب تصاویر و فایل اتوکد انواع نماهای سبک کلاسیک اهتمام ورزیدهایم.
سرفصل عناوین مرتبط با این موضوع
- طراحی نما کلاسیک و مدرن
- طراحی نما کلاسیک در تهران
- طراحی نما کلاسیک ویلا
- طراحی نما کلاسیک تجاری
- طراحی نمای کلاسیک ایرانی
- اصول طراحی نما کلاسیک
- طراحی نما به سبک کلاسیک
- طراحی نمای کلاسیک دو طبقه
- طراحی نمای کلاسیک ساختمان مسکونی