سلام و وقت بخیر خدمت مخاطبین عزیز.به پایگاه مبانی نظری و عملی معمار قرن خوش آمدید.در این فایل آموزشی قصد داریم تا مختصری از شیوه های برداشت از بناها در معماری صحبت به میان آوریم .به احتمال بسیار زیاد در طول سوابق کار حرفه ای یا دانشجویی معماران با برداشت از بناهایی که ساخته شده مواجه شده اند.حال چه بنای تاریخی باشد یا پروژه معماری در زمان معاصر ساخته شده و قصد بازسازی آن وجود داشته باشد.
مطالب مرتبط با این موضوع
پاورپوینت معماری معرفی مسجد و مقبره طاهر و مطهر
جدیدترین پاورپوینت معرفی مقرنس در معماری اسلامی
پاورپوینت تحلیل قلعه خشتی مورچه خورت وکاروانسرای شاه مادر واقع در اصفهان
برداشتآب انبارها در معماری سنتی ایران
نقشه بنا
نقشه های ساختمان معمولاً هنگامی تهیه می شوند که هنوز ساختمان ساخته نشده است و طراح با کمک نقشه آ نچه را در ذهن دارد به مجری ساختمان منتقل میکند اما گاهی این روند معکوس می شود.
گاهی اوقات ما نیاز به نقشه های یک بنای موجود داریم. مثلاً برای بازسازی یا الحاق قسمت تازه ای به آن. علاوه بر این بسیاری از بناهای قدیمی فاقد نقشه هستند و تهیه نقشه از آنها به ما کمک می کند تا دانش خود را نسبت به ایده های طراحی و ارزش های معماری این بناها افزایش دهیم از این رو ما اقدام به تهیه نقشه از بناهای ساخته شده می کنیم. به این عمل برداشت یا رولوه می گویند. ممکن است
یکی از راههای متداول برداشت از بنا شیوه مثلث بندی میباشد که در قالب فایل آموزشی به تبیین آن خواهیم پرداخت .اما شیوه های بسیار نوین در برداشت معماری از بنا وجود دارد که با کلیک بر روی لینک زیر و مشاهده ویدئو آموزشی میتوانید از آن بهره ببرید.
لینک ویدئو یی شیوه های نوین در برداشت ابعاد و اندازه های ساختمان های ساخته شده
سر فصل و عناوین کلی فایل آموزشی مذکور
- آشنایی با روش مثلث بندی
- برداشت نقشه عناصر و فضاهای معماری
- برداشت اشکال منحنی
- برداشت پیرامون یک سطح بدون داخل شدن به درون آن
- برداشت یک حجم