مطالعات معماری و اقلیمی جزیره کیش یکی از فایلهای کارآمد در زمینه تدوین رساله معماری پروپوزال معماری کارشناسی ارشد و طرح های معماری در طول ترم میباشد.۱۹۳۷
محتویات پروژه
فایل word مطالعات معماری و اقلیمی جزیره کیش در۵۱ صفحه قابل ویرایش
سرفصل و عناوین پروژه
- موقعیت جغرافیایی جزیره کیش
- ویژگی های اقلیمی جزیره کیش
- آب و هوای کیش
- موقعیت زمین شناسی جزیره کیش
- موقعیت توپوگرافی جزیره کیش
- پوشش گیاهی جزیره کیش
- تاریخ کیش
- فرهنگ و مردم کیش
- آداب ورسوم معماری بومی کیش
- مساجدکیش
- جاذبههای تاریخی
- بخش کارگاهی و صنعتی کیش
- قنات ها در کیش
- آب انبارهای سنتی کیش
- جاذبههای گردشگری کیش
- آکواریوم حیات در دریا کیش
- منطقه جنگلی کیش
- بوستان دانشوران کیش
- گذر هنرمندان کیش
- نخلستانهای کیش
- مجموعه ورزشی کیش
- اسکله تفریحی
- باشگاه ورزش های دریایی
- بازی های رایانهای
- مراکز فرهنگی و تالارها
- خانه علم کیش
- خانه فرهنگ و هنر کیش
- کتابخانه دیداری وشنیداری
- مرکزهای آموزشی کیش
- بازارها و مراکز تجاری کیش
- آنالیز سایت
- مسیر های دسترسی
- همجواری ها
- تصویر سایت پروژه
مطالب مرتبط با موضوع
مطالعات معماری کیش
جزیره کیش با ۹۰ کیلومتر مربع مساحت یکی از زیباترین جزایر خلیج فارس است که در ۱۸ کیلومتری کرانه جنوبی ایران بین مختصات جغرافیایی ۵۳ درجه و ۵۳ دقیقه تا۵۴ درجه و ۴ دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ و ۲۶ درجه و ۲۹دقیقه تا ۲۶ درجه و ۳۵ دقیقه عرض شمالی واقع شده است.
مطالعات اقلیمی کیش
از نظر پستی و بلندی جزیره ی کیش تقریباً مسطح است. ارتفاع نسبی جزیره از سطح دریا حدود ۳۲ متر است و مرتفع ترین نقطه ی آن که در شرق جزیره واقع است حدود ۴۵ متر از سطح دریا ارتفاع دارد. از این رو جهت کرانه ها با شیب نسبتاً ملایمی به دریا منتهی می شود. جزیره کیش دارای ساختار مرجانی است. جزایر مرجانی معمولاً بر اثر گسترش انواع مرجانها و مواد آلی دیگر بر روی طاقدیس ها گنبدهای نمکی و مواد آتشفشانی تشکیل می شوند.
مطالعات معماری و اقلیمی جزیره کیش جهت تدوین رساله معماری
کیش از نظر پوشش گیاهی در منطقه نیمه حاره ای جنوب ایران قرار گرفته است. وجه مشخصه این منطقه حضور گیاهان مقاوم در برابر خشکی است که موجب سازگاری جالب توجهی در گیاهان منطقه شده است.
سازمان منطقه آزاد کیش در راستای اهداف فرهنگی و اجتماعی با احداث نخستین خانه علم و به کارگیری شیوه های مدرن تلاش کرده است تا در جهت تحقق یکی از آرمانهای توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور گام بردارد. شایان ذکر است تحولات علمی، فرهنگی و اقتصادی ویژه دو دهه اخیر موجب دگرگونی بنیانی در تعریف سواد و شهروند با سواد در سطح جهانی شده است به طوری که دیگر توانایی یک شهروند در خواندن و نوشتن زبان بومی اش ملاک سواد وی قرار نمی گیرد.
تمدن کنونی جهانی در کلیه ابعادش به شهروندانی نیازمند است که شیوه های پیچیده ارتباطی را بشناسد، با مفاهیم مقدماتی علوم و فنون آشنا باشد و از توانایی تفکر منطقی و نقادانه برخوردار باشند.