بخش اورژانس و سوانح خاص بیماران سرپایی و بستری است و از طریق ورودی اورژانس قابل دسترسی می باشد.قراردادن این ورودی در مقابل ورودی اصلی ساختمان جنبه بهتری دارد تا از تماس عیادت کنندگان و بیماران دیگر خودداری شود.بخش سوانح و اورژانس متشکل از اتاقهای درمان اورژانس مجهز به تختهای عمل،چراغهای عمل کوچک، قفسه ها و دستشویی ها و اتاقک های مخصوص بیمار است.به علاوه یک اتاق گچ با نیمکت و تجهیزات مربوطه و اتاق درمان با شوک و ریکاوری را نیز باید در نظر داشت.
برای دریافت نقشه های رایگان این پروژه در ۳۹ شیت نقشه اینجا را کلیک کنید.
وبسایت معمار قرن
مشاوره و همکاری در انجام پروژه های معماری توسط فارغ التحصیلان دکترای معماری
واتساپ پیامک و تلفن ۰۹۳۵۱۳۵۹۲۱۷
محتویات پروژه
- پلان
- نما
- برش
- ایدئوگرام
- تحلیل های فضای سبز
- تحلیل شکل گیری پروژه
- تحلیل عملکردهای بیمارستان
- ایده جهت طراحی بیمارستان
مطالب مرتبط با موضوع
ایده جهت طراحی معماری بیمارستان
مجاورت یا یخش جراحی یک ضرورت است، حتی اگر یک اتاق مخصوص موارد اورژانس در طرح بگنجد ضمن آنکه خدمات جراحی و بیهوشی را نیز باید در جانب آن به شکل گروهی در نظر گرفت.
نمونه موردی بیمارستان کودکان
بیمارانی که دارای شرایط اورژانس هستند به بخش اورژانس بیمارستان مراجعه می نمایند بعد از انجام پذیرش و درمان اولیه ، در صورت تشخیص پزشک ، از طریق مسیرهای داخلی بیمارستان به بخش بستری انتقال می یابند ، در برخی موارد بیمار به فوریت به بخش اعمال جراحی برده می شود و بعد از انجام عملیات جراحی به بخش بستری داخلی جراحی منتقل می شود.
نمونه موردی بیمارستان رایگان
نور مورد استفاده در فضای اورژانس از نوع مصنوعی می باشد.در انتخاب این نور به موارد زیر توجه شود.
نمونه موردی بیمارستان روانپزشکی
ارجح است که نور مصنوعی مخلوطی از نور سفید و زرد باشد تا رنگ چهره بیماران به خوبی دیده شود . طراحی چراغ های سقفی به گونه ای باشد که نور به طور مستقیم به چشم بیماران نتابد و باعث خیرگی نشود .
تحلیل نمونه موردی بیمارستان خارجی
در کلیه فضاهای بیماران رنگ غالب ، رنگ ترکیبی خاکستری روشن باشد با اختلاف طیف تیره و روشن رنگ بین دیوار کف و سقف. از بکار بردن رنگ خاکستری خالص خودداری نمایید.
علت استفاده از رنگ ترکیبی خاکستری در بخش های مراقبت ویژه ، برای تشخیص بهتر رنگ صورت بیمار است.